September 2, 2012

good time :D

Assalamualaikum.
Good day everyone :)

Hari ni hari pendaftaran untuk pelajar-pelajar baru di UKM.
Welcome juniors! ^_^
I felt so excited dengar mereka nak mendaftar masuk and terasa nak ikut mendaftar sekali dengan  mereka. Tapi tapi, tak boleh. Sebab masa untuk kita dah berlalu ~ 
So, akak mira ni duduk diam-diam kat rumah tumpang gembira jela ye.

Ok. Lets start my dear. My entry today is "GOOD TIME".
I told ya , I really had a good time there during my uni life , for three years. And for sure everyone have their own also . Maybe more interesting than me .
As a student , so much bitter & sweet moments that I couldn't forget. Seriously , I cant forget even for a second. I am really a person who live in her past. I wish I could turn back the time so I can explore and learn more what I missed before. I really wishhhhh for it ~

Lets the pictures tell u more :)


during last year Bulan Mesra Pelajar for batch 2011/2012

MAGIZ'11

JAKSA BATCH 2010/2011

KLFM , RTM

LIMA 2011

LIMA'S VOLUNTEERS

PERKAMPUNGAN MMP




WAITING FOR THE BUS, WENT TO BESUT TERENGGANU.


RAYA LAST YEAR! Miss them :')


Parlimen Malaysia



Port Dickson, SIFE.

Kami Kumpulan 6, Kem Belia Negara.

Asal kat lecture hall je mengantuk ~

Pantai Besut, Terengganu.


Pulau Tioman.

Happy time, swimming!

Miss this moment :')


Snorkeling, Tioman.

Graduan Beretiket, 1st program I joined.

During 1st year

Times Square with Yaya & Dila

I miss them too :')

Gamelan! Rindu nak mainnnnnnn :(

haa. dulu kita minat abang ni! HEHE.

Keroncong ~

Hari Belia Negara 2010

Time ni kita baru kenal Gf :)

di KLCC dengan YB yang tak berapa nak YB. hehe.

KAMI PRIHATIN collaboration with Kementerian Pembangunan Wanita

Ulu Yam



                        during Minggu Mesra Pelajar 2009, at Fakulti Ekonomi & Pengurusan



My ex-room mate and classmate and gamelan mate.





basketball di malam hari, Kolej Ungku Omar.

perempuan dan basketball  :D


lets go home, after finish our class.

Befday Gf, last year.

Pemudah Cara BMP 2011/2012.

Kalau nak cerita apa yang jadi for the whole three years memang takkan habis. All the pictures above is part of it. Zaman jadi pelajar universiti memang seronok. U will learn everything that u never have before. So pesanan untuk juniors, baik-baik pilih kawan, belajar baik-baik, kumpul sebanyak mana ilmu dan kemahiran dan yang paling penting for all muslims jangan lupa solat dan doa :)

All the best juniors! Jangan kecundang di tengah jalan :D

Lots of love,
Senior.